Els comptes

Legislatura 2015-2019

Pel fet de tenir tres regidors, el Grup Municipal de la CUP rep ajuts econòmics de l’Ajuntament de Manresa. L’assemblea local de Manresa va decidir que els diners que es reben en concepte d’indemnització se’ls quedin directament els regidors, mentre que el que s’ingressa en concepte de Grup Municipal queda per a les necessitats de l’assemblea local.

Cal aclarir que, en el cas de les indemnitzacions, es tracta de quantitats brutes, ja que no es tracta d’un sou sinó d’una compensació, i no cotitzen a la seguretat social ni computen per al subsidi d’atur.

A diferència de l’anterior legislatura, actualment els regidors cobren per assistència als plens, a les comissions informatives i a la junta de portaveus, i si no hi assisteixen, no cobren la part corresponent. Es cobren 800€ pel Ple, 250€ per cada comissió informativa i 250€ per la Junta de portaveus.

Així doncs, si els regidors no es perden cap convocatòria, poden arribar a cobrar 1.216€ cadascun durant els 11 mesos on hi ha Ple (l’agost és inhàbil). Repartit en 12 pagues, serien 1.115€ al mes (955€ si fossin 14 pagues).  D’aquesta quantitat, els regidors en cedeixen un 10% a la CUP nacional.

Ingressos del Grup Municipal: 15.000 euros l’any

Totes les quantitats consten en l’acord de ple del 30 de juny de 2015 disponible aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s